Hey hallo!

Ik ben The Flair Monster, Fleur Krist geboren in 1998 en ik hou er van om onze wereld te schilderen in ontmoeting met de natuur. Voor mij is de natuur altijd een grote inspiratie bron geweest, haar groei, mysterie en haar doorzettings vermogen. Ik hoop dat ik met mijn schilderijen iets van deze magie en gevoel naar jullie omgeving kan brengen.

Naast het schilderen van mijn fantasie werelden, hou ik er ook van om dierportreten in opdracht te schilderen. Ik heb altijd al dieren om mij heen gehad en ik zou niet zonder ze kunnen, daarom vind ik het zo mooi om een schilderij te mogen maken van jullie geliefde vriend en hem/haar te kunnen vereeuwigen.

Op dit moment studeer ik aan de Klassieke Academie in Groningen, hier leer ik de kunst van het schilderen. Ik heb dit jaar succesvol de Master 1 afgerond, komend jaar ga ik met mijn laatste en vijfde jaar aan de slag, de Master 2.

Ik hou er ook van om content te maken op social media. Je kunt mij vinden op Instagram, Youtube en Twitch onder mijn naam: theflairmonster. Je kunt altijd even kijken en rondhangen in de comments, ik zou het super leuk vinden om je daar te ontmoeten en jullie beter te leren kennen!

 

 

 

 

Instagram:  https://www.instagram.com/theflairmonster/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCos2nwQS2ViauZUUHc-TFLg

Twitch: https://www.twitch.tv/theflairmonster